Kövess minket!
  
     

Az OKJ-s képzések előnyei

Az OKJ-s képzések előnyei
2014, március 31.

Sokan már gyerekkorban tudjuk, hogy mivel szeretnénk majd foglalkozni, általános iskola és középiskola ideje alatt is tervezgetünk, mégis előfordul, hogy erőfeszítéseinket nem koronázza siker, és nem vesznek fel a kiszemelt főiskolára vagy egyetemre. Mi ilyenkor a teendő? Az OKJ-s képzés!

Az OKJ-s képzés a felnőttképzés egy formája, abban különbözik az egyetemi vagy főiskolai felnőtt oktatástól, hogy alacsonyabb alapelvárásokkal lehet már jelentkezni, de általánosan elmondható, hogy az érettségi alapkövetelmény, azonban nem szükséges például nyelvvizsga megléte. Különbség még, hogy az OKJ-s felnőttképzés alapvetően gyakorlatorientált, van elméleti képzés, azonban tapasztalatszerzésre helyeződik a hangsúly. Ezen kívül alacsonyabb szintű végzettséget nyújt, OKJ oklevelet és a végzettséget igazoló papír általában rövidebb idő alatt, maximum két-három év alatt megszerezhető.

Az OKJ-s képzések többnyire rugalmasabbak, mint más tanfolyamok, és mindig igyekeznek a legkorszerűbb fejlesztéseket elvégezni. Azok számára, akik ezen nem tudnak részt venni, akár személyre szabott tanulási programot is tudnak biztosítani egyes intézmények, annak érdekében, hogy mindenki sikeres OKJ-s vizsgát tehessen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
OKJképzés1
OKJ-s képzés

A jövőnk megalapozása a legpontosabb, életünk alappillére az oktatás, azonban sokan vannak, akiket nem vettek fel a kiszemelt felsőoktatási intézménybe,...

Close